Sorteer op
  • MM4Y Thermische Wasbare inkt
    MM4Y Thermische Wasbare inkt

    Inktlinten met thermische overdracht die gewassen kan worden tot 40 graden voor o.a. satijn linten.De MM4Y wasbare-linten zijn alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Deze inkt is door ons getest en brengt een hele mooie, afdruk op…

Sorteer op

Wij hebben een aantal inkten die in combinatie met bijbehorende ondergronden watervast zijn. Zo behoren de Frosted inkten watervast te zijn op Transpatante-,  PE-stickers en linten. De MM4y Glanzende inkten zijn watervast op PP-, PE-, en transparante stickers en de kunstof linten. Én hebben we de "Washable", inkt nu voor Satijn- en fijngeweven stoffen linten. Deze inkt kunt u dus gebruiken vvoor b.v. labels in kleding, uw eigen label aan uw zelfgemaakte tas of wat denkt u van uw eigen gehaakte creaties? Deze inkt is alleen in het zwart verkrijgbaar, (tot nu toe) maar wij blijven uiteraard voor u ontwikkelen en zoeken naar nóg meer producten om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken! 

Alle Materialen die verkocht wordt op Leukste Kadootjes (Wholesale) zijn getest en waarborgd uw garantie. Doordat alles getest wordt, kunnen wij de ondersteuning bieden, omdat wij weten hoe de uitkomst en instelingen moeten worden ingesteld. Niet aangekochtte materialen gebruiken zal dan ook ertoe leiden dat de garantie, hulp (op afstand) en ondersteuning komt te vervallen. 

© 2019 - 2021 leukstekadootjes-wholesale.nl | sitemap | rss