Over Leukste Kadootjes


Hier vindt u verschillende bedrukte en onbedrukte producten. En hebben we De MooieMomMenten StickerMachine op de markt gebracht, waarmee u zelf stickers op rol kunt maken, lint bedrukken, Leren bandjes bedrukken en hebben we een mooi compleet assortiment op gebied van bedrukte en onbedrukte stickers op rol! Geven we SoftwareTrainingen in combinatie met de Silhouette Software. Is er een OnlineCursus ontwikkeld in samenwerking met Workshop4You, die standaard gekoppeld is met de MooieMomenten StickerMachine. Zo is er een FB-HulpClub opgezet exclusief ter ondersteuning voor onze klanten als er vragen zijn met de MMStickermMachine. Dit is een actieve groep waar klanten elkaar helpen en Nancy van Workshop4You heel actief in is. Mocht u, onderling of met ondersteuning van Nancy er niet uitkomen, kan Maria inloggen op uw pc om zo hulp op afstand te kunnen geven. U kunt zich hiervoor aanmelden met uw Factuurnummer van de MMStickerMachine. Beantwoord alstublieft de vragen, aanmeldingen zonder factuurnummer worden zonder vermelding verwijderd!

Enkele voorbeelden van artikelen en diensten waarvoor u terecht kunt bij Leukste Kadootjes:

 • MooieMomenten StickerMachines 200dpi en 300dpi.

 • Stickers, inmiddels hebben we een groot assortiment onbedrukte stickers op rol in verschillende materialen, zoals papier ongecoat, papier gecoat, transparant, PE en PP. 

 • Satijnen lintjes, onbedrukt  op rol vanaf 10mm tot 100mm

 • Met foil bedrukte stickers en linten

 • Full color bedrukte stickers, 

 • Bestanden die te gebruiken zijn om producten mee te bedrukken om deze te verkopen in eigen (web)shop. Deze worden in verschillende bestandsformaten aangeboden, zoals PNG, JPEG, SVG, STUDIO en AI.

 • Schrijfwaren;

 • Wederverkoop-producten;

 • Baby-lijn Stoere Jongen – Stoer Meisje bedrukt ;

 • Mooie Momenten lijn:

 1. Kado-wenskaartjes met presentatie-paal;

 2. Kado-kaarten per stuk verpakt of  in kleine aantallen per pakketje;

 3. Geur-lijn met o.a. de GeurGroetjes en de MM4You Eau de Parfum-kleine kadootjes,  en binnenkort wordt er aan het assortiment toegevoegd een aantal verschillende vormpjes en geuren zeepjes en Smeltberichtjes (geurwaxjes die lekker ruiken én lang meegaan!);

 4. Verpakkingsmateriaal; we proberen een zo breed mogelijk en leuk mogelijk assortiment aan te bieden. 

 5. trainingen en workshops op gebied van en in combinatie met, Silhouette & De MMStickermachine

 6. Begeleiding/ondersteuning bij De aankleding/verpakking/presentering van uw producten;

 7. Opdrachten wegzetten bij andere collegae en/of klanten met specialisme die gevraagd wordt.

Leukste Kadootjes staat en wordt nu verder gevuld met producten van groothandels waar samenwerkingsverbanden mee zijn gesloten. Ook zijn er samenwerkingsverbanden gesloten met kleine ondernemingen, danwel ZZP’ers/ MKB’ers. Door deze samenwerkingen kunnen we bepaalde opdrachten doorzetten naar een ander (collega) ondernemer of juist de krachten en specialisme inzetten voor onze klanten. Het mes snijdt dan aan 2 kanten!  Door dit opgebouwde netwerk hopen we voor onze klanten een zo’n breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. We blijven dan ook altijd op zoek naar unieke producten die een aanvulling kunnen zijn voor onze klanten

Daar het nu een nog extra drukke periode aan gaat komen met de feestdagen voor de deur, kan het zijn dat een bestelling iets langer duurt dan de gebruikelijke daarvoor bestemde periode. We hopen op uw begrip. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen als u vragen heeft.  Stuur hiervoor een mailtje naar info@leukstekadootjes.nl We helpen u graag!!

LET OP!! Berichten via Social Media en/of ander communicatieplatform, wordt niet altijd opgemerkt, dus graag alleen gebruik maken van bovenstaand mailadres!

Er gebeuren op de achtergrond best veel dingen, wat zeker nog zijn tijd in beslag neemt en gaat nemen. Is er nu iets wat u graag zou willen (laten maken) of zoekt u iets wat nog niet op de webshop te vinden is….Stuur een mailtje, we doen ons best u zo goed mogelijk te helpen!

 

 

© 2019 - 2024 leukstekadootjes-wholesale.nl | sitemap | rss