Piy Ribbons & Leukste Kadootjes-Wholesale

Vanaf het moment dat ik de MMStickerMachine op de markt bracht is er een samenwerking met Piy Ribbons! Inmiddels is deze samenwerking uitgebreid en versterkt. Piy Ribbons is een leuk en jong dynamische onderneming die net als ik van innovatie houdt. 

Regelmatig steken wij  de koppen bij elkaar om te kijken waar we onze producten kunnen verbeteren, zodat u als klant hier nog meer voordeel uit kan halen. De klantenkring van Leukste Kadootjes wordt steeds groter en diverser. Steeds meer shops sluiten zich aan en zijn ook geintresseerd in het  PIY StartersKit voor op hun toonbank bijvoorbeeld. Hierdoor is er besloten om nu ook de StartersKit van Piy Ribbons op te nemen in het assortiment! Daar waar het lastiger is om met de laptop te werken in de winkel, is de StartersKit de uitgesproken oplossing! Het neemt weinig plek in beslag, uw klanten kunnen zelf hun tekst intypen op de tablet en klanten vinden het maar wat leuk dat ze hun eigen tekst lint aan het kadootje, bos bloemen of lekkere bonbonsdoosje kunnen toevoegen!

De PIY RIBBONS Startkit is dan ook een waardevolle aanvulling in het assortiment en zeker voor het inpakken van geschenkdozen of voor het opfleuren van uw kadoverpakkingen. Zo drukt u een persoonlijke boodschap van de klant, in een handomdraai op het lint of voegt u uw eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo toe op het lint. Zo wordt een (kado)verpakking nóg aantrekkelijker & persoonlijker. 

Of u uw klanten de kans wilt geven om een bestelling te personaliseren of u de marketing van uw bedrijf wilt verbeteren: de PIY RIBBONS Startkit wordt al door veel verschillende retailers – zoals bloemisten, luxe chocolademerken of sieradenmerken – succesvol gebruikt.

De kracht zit hem in dat uw klant zelf de tablet kan bedienen aan de toonbank! Hoe leuk is dat. Het werkt simpel, voor u en uw klant! 

Heet u interesse of wilt u een StartersKit aanschaffen, klik dan hier!

 

© 2019 - 2024 leukstekadootjes-wholesale.nl | sitemap | rss