MooieMoMenten4You is een Merk wat staat voor eigentijdse, unieke en zelf te customizen producten! Hier vindt u alles op het gebied van de MooieMomenten StickerMachine. De MooieMoMenten StickerMachine is een machine waarmee u o.a. Stickers en satijnlint kunt bedrukken met  thermische inkt. Wij hebben inmiddels een groot assortiment van verschillende kleuren en kwaliteiten inkten, waarmee u met  b.v. glanzende inkten uw ontwerpen op een hele stijlvolle en proffesioneel uitziende afdrukken kunt  maken. 
uw ontwerpen kunt u maken met de Silhouette software, die gratis te downloaden is op 
https://www.silhouetteamerica.com/software. Wilt u in lagen kunnnen werken, dan is er ook de Designers en/of Business editie te verkrijgen. Silhouette Software
Bij de MMStickerMachine wordt standaard een online-cursus met  1 jaarlicentie geleverd. Daaraan gekoppeld zit een besloten FB-groep die speciaal is opgezet  voor klanten die de MMStickerMachine hebben aangekocht. Hier worden ideeën uitgewisseld, een gezellige groep waar een positieve vibe is en waar we elkaar helpen! U kunt er ook gewoon met trots uw creaties tonen/delen. Bij de aankoop zit standaard een licentie van 1 jaar voor de basis workshops, dit  ter ondersteuning aan onze klanten.     
U kunt nadat u de MMStickerMachine heeft aangekocht  met uw factuurnummer aanmelden bij de FB-Groep "MMStickerMachine-voor en door You". 
U krijgt alle benodigde linkjes samen met track & Trace-code gemaild, 

Heeft u een idee of vragen? Neem dan contact op met info@leukstekadootjes.nl of via het contact formulier.

Heel veel plezier gewenst in onze webshop!

© 2019 - 2024 leukstekadootjes-wholesale.nl | sitemap | rss