Sorteer op
Sorteer op

MooieMoMenten4You is een Merk wat staat voor eigentijdse, unieke en zelf te customizen producten! Hier vindt u alles op het gebied van de MooieMomenten StickerMachine. De MooieMoMenten StickerMachine is een machine waarmee u o.a. Stickers en satijnlint kunt bedrukken met  thermische inkt. Wij hebben inmiddels een groot assortiment van verschillende kleuren en kwaliteiten inkten, waarmee u met  b.v. glanzende inkten uw ontwerpen op een hele stijlvolle en proffesioneel uitziende afdrukken kunt  maken. 
uw ontwerpen kunt u maken met de Silhouette software, die gratis te downloaden is op 
https://www.silhouetteamerica.com/software. Wilt u in lagen kunnnen werken, dan is er ook de Designers en/of Business editie te verkrijgen. Silhouette Software
Bij de MMStickerMachine wordt standaard een online-cursus met  1 jaarlicentie geleverd. Daaraan gekoppeld zit een besloten FB-groep die speciaal is opgezet  voor klanten die de MMStickerMachine hebben aangekochtter, ondersteuning, worden er ideeën uitgewisseld en kunt u gewoon uw creaties tonen/delen.     
U kunt nadat u de MMStickerMachine heeft aangekocht  met uw factuurnummer aanmelden bij de FB-Groep MMStickerMachine-HulpClub. 

Heeft u een idee of vragen? Neem dan contact op met info@leukstekadootjes.nl of via het contact formulier.

Heel veel plezier gewenst in onze webshop!

© 2019 - 2020 leukstekadootjes-wholesale.nl | sitemap | rss